Cum să ne îmbrăcăm în funcție de siluetă

 De multe ori nu știm să profităm din plin de tip nostru de siluetă, și  ne alegem haine care nu ne ajută deloc.

Atunci când  ne alegem hainele cu ajutorul cărora să ne alcătuim ținuta, este important nu doar să optăm  pentru haine comode, cu care ne marcăm imperfecțiunile, dar, de asemenea, ci și pentru acele haine care ne scot în evidență silueta. 

Pentru a realiza acest lucru, cel mai important truc de modă pe care trebuie să-l știm și care trebuie să ținem cont de dinainte este  tipul de siluetă pe care-l avem. Dacă hainele pe care ni le alegem nu se potrivesc cu tipul nostru de siluetă, degeaba sunt acestea de foarte bună calitate și de o firmă cunoscută. Din acest motiv, în articolul de astăzi vom vorbi despre cum ne putem îmbrăca în funcție de silueta noastră.

haine

Cum să ne îmbrăcăm în funcție de greutatea noastră

Un trup perfect nu depinde greutate, ci de forma și proporțiile sale. În general se pot defini trei tipuri de corpuri în funcție de greutatea lor:  slab, cu curbe și bine definit. Atunci când ne alegem articolele vestimentare, trebuie să ținem cont de tipul de corp pe care îl avem. 

Femei slabe

Deși multe ori dintre noi, femeile, își doresc doresc să fie slabe, a fi slăbi  nu implică întotdeauna frumusete delicatețe, deoarece acest tip de corp este caracterizat de extremități slab definite. De  multe ori persoanele foarte înalte sunt și foarte slabe. Pentru a ne masca corpul slab, este indicat să ne alegem articole vestimentare cu mult volum, cum ar fi rochii cu volane, pantaloni scurți cu buzunare mari care ies în evidență sau fuste cu volane, care ne permit să ne mărim vizual dimensiunea. În ceea ce privește pantalonii, ideali pentru femeile cu un astfel de corp, sunt cei cu croială dreaptă, pentru scoate prea mult în evidență silueta.

femei slabe

Femei cu curbe

Deși în ultimii ani, frumusețea a fost întotdeauna asociată cu siluetele mai subțiri, există multe persoane care consideră corpul curbat un simbol al frumuseții feminine. Trebuie doar să știm ce haine sunt cele mai potrivite pentru acest tip de corp, și să facem în așa fel încât curbele să iasă în evidență și nu greutatea acestora. Primul lucru pe care trebuie să îl facem, dacă suntem femei cu curbe, este să alegem lenjeria potrivită pentru ca fiecare lucru să fie la locul lui. De aceea, este esențial să se găsească mărimea potrivită. De asemenea, acest lucru trebuie respectat și cu restul de îmbrăcăminte, care ar trebui să fie simplă și cu volum redus. Trebuia scoasă în evidență talia, și renunțat la hainele largi și fără stil.

corp cu curbe

Femei cu siluetă bine definită

În funcție de gradul de definire a corpului nostru trebuie alegem un truc sau altul, cu scopul de a căuta un echilibru între diferitele părți ale corpului nostru. Pentru a realiza acest lucru, este important ca nu purtăm haine prea strâmte, rochii strânse sus, și cu volan  la fustă sau  care cu amplitudine din talie. Astfel,  vom reuși să echilibrăm diferența dintre spate și talie, evidențând partea noastră cea mai feminină.

 corp bine definit