Cum să alegi parfumul potrivit pentru tipul pielii

Colectarea parfumurilor este frumoasă și distractivă. Vă provoc să nu fiți de acord. Prima dată când am auzit expresia “dulap de parfumuri”, inima mea a sărit cu bucurie: a existat un motiv semi-rațional pentru colecția mea veșnică de arome! Ideea este că un miros diferit va funcționa pentru o altă ocazie, sau pentru un alt sezon, pentru starea dvs. de spirit sau locul în care vă aflați. Aceste amintiri vor fi legate de acest parfum, la fel ca și fotografiile pe care le-ați șters din telefonul dvs..

Colecția mea de parfumuri conține o mulțime de piese, care nu sunt numei despre miros, sunt mai mult decât atât, fac parte din voiaj, o poveste. V-ați intrebat vreodata ce se întampla când miroși un anumit parfum? Modul în care ne amintim o experiență nu este numai legată de lucruri sau de locații, o mare parte din amintirile noastre sunt făcute de oamenii care au împărtășit aceste experiențe cu noi.

Parfumul pe care toată lumea și-l va aminti este numit foarte poetic “parfumul tău semnătură”. Este literalmente semnătura dvs. de miros, parfumul care lasă un semn: este, de asemenea, o idee interesantă, bineînțeles. Singurul lucru pe care trebuie să-l clarificăm, atunci, este cum să-l alegem. Nu este ușor, asta este sigur. Totuși, nu este o misiune imposibilă și, în următoarele câteva paragrafe, voi încerca să vă ghidez și să vă ajut să vă alegeți mirosul semnătură. Aceste sfaturi sunt pentru aceia dintre noi, ca mine, care se luptă să aleagă același parfum în fiecare zi.

Încrcați-le pe toate. Mergeți în magazin și miroase tot ce se poate înainte ca nasul să-și piardă capacitatea de a distinge mirosurile. În acel moment, ieșiți din magazin, mirosiți o cafea – cafeaua reactivează receptorii nărilor – și reveniți la căutarea dvs. Nu vă fie rușine să cereți mostre: deoarece aveți în vedere o relație pe termen lung, ce puteți să faceți este să aveți toate informațiile de care aveți nevoie înainte să luați o decizie. O notă importantă: ar fi periculos pentru mine să vă spun ce fel de notă olfactivă ar trebui să mergeți, nu sunt suficient de expert. Există însă veste bună: există numeroase teste online care vă pot ajuta să aflați ce ingrediente ar funcționa cel mai bine pentru dvs., pe baza gustului și personalității dvs. O altă tactică, cereți asistentului de vânzări să-ți ofere cel mai bine vandut parfum din fiecare categorie: acest lucru vă va ajuta să întelegeți ce vă place și ce nu faci mai repede.