Când vine vorba de îmbrăcăminte de plajă, opțiunile sunt fără sfârșit. Astăzi propun câteva idei de ținute pentru a arăta elegant chiar și la plajă.

ROCHIE SCURTĂ

Este cu siguranta cea mai confortabilă alegere. Și amintiți-vă că confortul poate merge mână în mână cu stilul. Alegeți o rochie clasică mini sau o cămașă cu o curea de talie.

SALOPETĂ

O alternativă la rochia scurtă este salopeta: o piesă de îmbrăcăminte fabuloasă care combină topul și pantalonii scurți. Îl recomand în special pentru cei tineri, dar și pentru cei care vor să sublinieze talia.

ROCHIE LUNGĂ

Stai, știu ce te gandesti: este atât de cald și trebuie să port o rochie lungă? Da, crede-mă: nu există nimic mai practic, confortabil și stilat. Aceasta este alegerea ideală pentru ținuta dvs. pentru plajă sau pentru piscină.

INCALTAMINTE

Chiar și pentru îmbrăcămintea de plajă, pantofii sunt un accesoriu crucial. Puteți opta pentru espadrile,sandale sau papui mai clasici. Dacă aveți nevoie de pantofi de cauciuc, vă sugerez culori neutre: vor arăta mai elegant (și mai puțin ca papuci).

GENȚI

Îmi plac gențile de plajă! Cele din paie sunt preferatele mele și puteți alege dintre atâtea forme și culori. Un alt clasic excelent pentru plajă sunt dungile marinar: nu vă veți sătura niciodată de ele.

PĂLĂRII

Perfecte pentru a ne adăposti de soare în timpul orelor fierbinți. Dar, să recunoaștem, orice scuză este bună să purtați o pălărie: accesoriu ideal pentru a completa stilul pentru plajă.