Ce să purtăm pentru a masca sânii mari

Un lucru este clar. Corpuri perfecte nu există, deoarece nici perfecțiunea nu este reală. Dar este important de știu cum să ne îmbrăcăm în funcție de corpul nostru, pentru a ne evidenția punctele forte și a le acoperi pe-acelea care nu ne plac foarte mult. Un corb cu curbe plin de forme forme senzuale este foarte atrăgător, totuși, când este vorba de săni mari obiectivul este stabilirea unui echilibru. Pentru a reuși acest lucru avem nevoie și de aliați.

Consultanții în modă nu încetează să spună că, lenjeria intimă face parte, de asemenea, din produsul final și ne poate ajuta să arătăm mai bine sau mai puțin bine. De aceea în cazul femeilor cu sânii mari este fundamentală alegerea unui sutien adecvat. Dacă îl alegem prea mic, pe lângă faptul că acești vor fi strânși, vor părea și mai mari și ne va și deranja. Dacă alegem un sutien prea mare există riscul să arate bine, de aceea folosirea unei mărimi potrivite este fundamentală.
Este important ca, atunci când alegem cămășile, tricourile, bluzele etc., să nu le alegem pe cele scurte, deoarece creează senzația de că torsul este mai scurt iar sânii vor ieși și mai mult în evidență. Trebuie să alegem întotdeauna haine până pe șolduri. Tunicile sunt o bună alternativă. De asemenea, este bine să alegem haine cu formă și cădere. Dacă optăm pentru cele oversize sânii vor părea și mai mari, iar silueta noastră se va mări cu câțiva centimetri.

 

maiou sani mari

În ceea ce privește gulerele, cel în V sau căzut sunt cele mai potrivite. Trebuie să uităm de gulerul strapless, fiindcă sânii vor părea și mai mari și va atrage atenția asupra lor. Gulerele de tip pătrat le avantajează pe femeile cu sâni mari. Dacă vrem să îi mascăm trebuie să-i evităm.

bluze in v sani mari

 

Trebuie să evităm colierele izbitoare, cămășile sau rochiile care dau volum acestei zone, deoarece sânii vor părea mai mari.  De asemenea, trebuie să evităm tricourile cu imagini mari sau imprimeuri în zona sânilor. Trebuie să alegem articole vestimentare discrete și accesorii cu stil care să nu fie prea mari.

Cum în cazul mascării burții și a șoldurilor late nu sunt potrivite țesăturile din licra sau poliester, același lucru se întâmplă, când vrem să mascăm sânii mari. Este de preferat îmbrăcămintea cu formă, care să nu fie prea lată, cu linii care să stilizeze și din materiale de bumbac.
Trebuie să evităm, de asemenea, imprimeurile mari și liniile orizontale care măresc silueta. Cămășile cu paiete și aplicații strălucitoare, deși sunt la modă, de asemenea, obișnuiesc să mărească silueta. Dacă optăm pentru astfel de haine ar fi bine să nu aibă astfel de aplicații pe sâni.

Pentru a crea un echilibru trebuie să optăm pentru pantaloni drepți care vor face ca partea superioară a corpului să pară mai proeminentă. Acest tip de piese ne vor ajuta să subțiem și să creăm un echilibru, care va avea un rezultat avantajos pentru noi.

blugi skinny

După cum se poate observa, totul depinde de modul în care ne îmbrăcăm. În funcție de hainele alese, putem acoperi mai mult sau mai puțin părțile care nu ne plac în mod deosebit.