Cum combinăm fusta pantalon pentru a fi la modă

Modalitatea de combinare a fustei pantalon (culotte) s-a transformat într-una din întrebările sezonului, datorită aptul că acest articol vestimentar este din nou vedetă. Știm că fusta pantalon are un picior larg și lasă descoperită o parte a gleznei și a piciorului nostru.  Fără îndoială, comoditatea este una din cele mai bune calități a ei. O altă calitate o reprezintă modalitățile de combinare. Datorită combinației de țesături și culori, putem să o purtăm atât cu un aer informal, cât și ca articol vestimentar clasic în cazul unei ținute office. 

 Cum combinăm fusta pantalon în cazul unei ținute office

O nouă zi ne așteaptă la birou și fără îndoială, în această perioadă, vom începe să ne bucurăm de zile mai călduroase și drept consecință, și de articole vestimentare mai răcoroase. Pentru a merge la locul de muncă, o ținută comodă cu un aer elegant și sofisticat este perfectă. Pentru a ne crea o astfel de ținută ne putem alege o pfustă pantalon din material textil de culoare neagră. Datorită acestei culori putem combina fusta cu orice stil și nuanțe, fără a trebui să renunțăm la modă. Putem alege o bluză cu sau fără mâneci de culoare albă. Cele din țesături răcoroase precum șifon sau cele satinate, vor fi perfecte pentru această fustă.

În cadrul acestui stil, se pot adăuga articole puțin mai casual. Putem alege un tricou pe care să-l combinăm cu un blazer. Este un alt articol vestimentar care vine perfect cu această fustă. Combinația finală a ținutei trebuie să fie în nuanțe suave sau neutre. O geantă de mână și niște pantofi simpli cu toc, vor fi perfecți pentru o zi la birou.

fusta pantalon-tinuta office

Fustă pantalon pentru întâlniri mai formale

Dacă ne-am plictisit să purtăm mereu o rochie la întâlnirile sau petrecerile mai formale, putem opta pentru o fustă pantalon. Trebuie să alegem o țesătură care să fie în acord cu stilul ales. Putem alege din nou culoarea neagră sau putem opta pentru noi nuanțe. Ne putem crea o ținută monocromatică, în care aceeași culoare va fi protagonistă, atât în cazul articolelor vestimentare la modă, cât și în cazul accesoriilor. O ținută simplă care poate fi accesorizată cu un colier izbitor de pietre sau niște cercei similari. Dacă alegem o ținută mai lejeră, putem opta pentru pantofi colorați. O idee creativă care va avea un rezultat surprinzător.

intalniri formale cu fusta pantalon

Ținută de zi cu fustă pantaloni

Pentru zi avem câteva opțiuni în funcție de evenimentele la care trebuie să participăm și de planuri în general. Pentru o ținută de zi cu un anumit aer sofisticat, putem alege din nou o fustă pantalon în culori clasice.

Alb și negru sunt perfecte pentru o astfel de fustă, în plus, vom putea alege țesături mai suave și subțiri, mai comode, pentru a nu ne fi cald. O putem combina cu niște sandale simple în stil roman și cu accesoriile care ne plac cel mai mult. În partea de sus, putem alege niște tricouri clasice atât cu bretele, cât și cu mânecă scurtă.

tinuta zi cu fusta pantalon

Ținute în stil informal

Stilul informal și casual ne determină să vorbim de articole vestimentare mai comode și de bază. Această este confecționată adesea din țesături naturale și răcoroase, perfecte pentru un stil informal, dar aranjat. Cum încă ne bucurăm de primăvară, putem combina fusta cu jachete. Atât cele de piele, cât și cele de blugi sunt cele mai bune opțiuni. În ceea ce privește încălțămintea, putem alege pantofi sport, comozi. O geantă mică de umăr și o coafură ciufulită vor fi elemente principale cu care vom finaliza acest tip de ținută.

tinute informale fusta pantalon