Suntem siguri ca multe dintre voi, odata cu sosirea razelor soarelui care anticipeaza primavara, veti vizita deja magazinele dvs. preferate pentru a va reinnoi garderoba si ajuns intr-o infinitate de taieturi asimetrice: camasi cu o parte mai lunga decat cealalta , denim cu asimetrie, fuste scurte in fata si lungi in spate, articole de imbracaminte colorate cu combinatii alb-negru… moda asimetrica a venit ca sa ramana!

In acest post am selectat cateva articole de imbracaminte care se inmultesc in magazine. Eleganta, modernitatea si sofisticarea se reunesc in aceasta noua tendinta care a gasit o armata credincioasa de fani.

Asimetria: o tendinta in 2018

Decuparile asimetrice dau diferitelor articole vestimentare o multime de dinamism si un aer “modern” care le face sa iasa in evidenta si sa devina adevarate exemple de moda! In acest sezon, vedem cum croielile asimetrice au contribuit la crearea de articole de imbracaminte foarte interesante, fie in culori simple, fie imprimate.

Asa cum am mentionat deja, din sezonul trecut, rochiile si fustele asimetrice au fost o noutate, cu aceasta ocazie, ne referim practic la o simetrie in lungimea fustei, dar dupa cum veti vedea mai jos, asimetria este, de asemenea, vizibila in partea superioara, rezultand imbracaminte cu lungimi diferite, ca in propunerea Victoriei Beckham, cu o singura maneca, asa cum se vede pe podiumul lui Gianfranco Ferre sau, cu un singur umar ca in modelele lui Bottega Veneta, Michael Kors, Helmut Lang si Costello Tagliapietra.

Cum purtam haine asimetrice

Contrastele dintre masculin si feminin functioneaza foarte bine, din acest motiv in camasa masculina gasiti imbracamintea perfecta pentru a fi combinata cu fusta mini. Pentru a obtine un aspect zilnic, completati tinuta cu mocasini. Fusta mini este o imbracaminte sexy, dar daca vrei sa o duceti intr-un stil mai casual, combinati-o cu camasa largi, cum a facut Olivia Palermo.